Menu

Filipović za MS: Nove mjere bit će zadovoljavajuće, imamo prostora kod trošarina

ZAGREB - Gostujući u Intervjuu tjedna Media servisa ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović otkrio nam je sprema li Vlada nove mjere uoči utorka kada nas očekuju nove cijene naftnih derivata, postoji li novi plan za pomoć građanima i gospodarstvenicima zbog rekordne inflacije kao i jesu li utemeljeni strahovi o nestašici nafte i plina. Intervju je vodila Andrea Marić.
Saznaj više...

[VIDEO] Brnjac za MS: Jedva smo dočekali festivale nakon pandemijskih godina

ZAGREB - Izgledno je da će ova turistička sezona nadmašiti onu rekordnu iz 2019. godine prema kojoj stremimo. Što se krije iza uspješne sezone, puka sreća ili strategija, kako se nosimo s nedostatkom radne snage i inflacijom, u Intervjuu tjedna Media servisa otkrila nam je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac koja se dotaknula i situacije u Ciboni. Intervju je…
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam