Menu

SP u socci: Hrvatska protiv Gruzije za osminu finala

ESSEN - Nakon višednevnog razigravanja po skupinama, došlo je vrijeme za eliminacijsku fazu natjecanja na Socca SP u malom nogometu.

Nakon što su Maroko i Gruzija u posljednjoj utakmici skupine ‘‘K‘‘ odigrali 1-1, postalo je poznato da su u navedenoj skupini Gruzijci drugoplasirana reprezentacija te će oni danas u 17:15 sati odmjeriti snage s našom reprezentacijom u šesnaestini finala Socca SP u malom nogometu.

Podsjetimo, Hrvatska i Gruzija su početkom travnja međusobno igrale na EuroCupu u Moldaviji, a tada je Hrvatska slavila 1-0 golom kapetana Josipa Haluške. Utakmica protiv Gruzije igra se na montažnom stadionu u centru Essena, na Kennedyplatzu, a i ovoga puta hrvatski reprezentativci pozivaju sve navijače iz Essena i okolice na utakmicu te se nadaju kako će i ovoga puta imati glasnu podršku s tribina. Ulaz na stadion je slobodan.

Za kraj napomenimo kako je gost Socca svjetskog prvenstva u malom nogometu bio nekadašnji brazilski internacionalac Roberto Carlos. On je uoči utakmice Brazil - Turska, na koju je došao kako bi pružio podršku svojim sunarodnjacima, izazvao pravu pomutnju.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam