Menu

Vraća se MNT Voltino

ZAGREB - Vraća se Memorijalni malonogometni turnir Voltino, u počast poginulim braniteljima Voltinog naselja. Priča ovog turnira počela je sad već daleke 1998. godine kad je mala grupa ljudi iz kvarta, mahom branitelja, pokrenula Memorijalni MNT Voltino u čast prijatelju, suborcu, mladom poginulom branitelju Siniši Lorencinu zvanom "Kina".

​Kroz godine kako je turnir bio u porastu, dečki iz organizacije turnir su posvetili svim poginulim braniteljima Voltinog naselja i kao takav se 20 godina održavao i promovirao duh zajedništva i zahvale ljudima koji su dali život za Domovinu. Nakon pauze od pet godina, nova, mlađa generacija iz kvarta preuzela je obavezu i odgovornost nastaviti put svojih prethodnika i ove godine od 16.-18.6. ponovno ćemo uživati u dobrom haklu na terenima OŠ Voltino.

Za trofej pobjednika borit će se 24 ekipe, za ukupni nagradni fond od 3200€. Pobjedniku će također pripasti i prijelazni pehar što je dokaz da i nova generacija želi dugogodišnju priču. Posjetitelji će moći uživati u gastro ponudi u kojoj će se naći za svakoga ponešto. Ove će godine biti obilježena i 10. obljetnica smrti Josipa Kužea, legende Dinama i miljenika BBB-a, koji je ujedno bio i stanovnik Voltinog naselja.

​Povodom toga, organizatori pripremaju iznenađenje koje će biti pravi mali spektakl, u kojem će sudjelovati veterani GNK Dinamo predvođeni Mariom Jozićem, Edinom Mujčinom, Jerkom Lekom i mnogim drugim legendama Modrih. Također, turnir ce imati i humanitarnu notu, dio sredstava donirat će se Klubu roditelja nedonoščadi Palčići.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam