Menu

Navijači Dinama optimistični pred dvoboj s Milanom

MILANO - Hrvatski nogometni prvak Dinamo od 18:45 će se sučeliti talijanskom prvaku Milanu u utakmici 2.kola skupine E Lige prvaka.
Nakon sjajne i senzacionalne pobjede u prvom kolu, jer podsjetimo u Maksimiru je Dinamo s 1:0 nadvisio Chelsea, prije večerašnje utakmice na San Siru Zagrepčani su vodeća momčad svoje skupine. Jasno, odlični rezultati utjecali su i na buđenje brojnih Dinamovih navijača koji su se uputili prema Milanu. Dinamo je za večerašnju utakmicu dobio 4300 ulaznica, a prodao ih je oko 3700. Među navijačima su i Ivan i Saša iz Zagreba koji su s Media servisom podijelili svoje dojmove i očekivanja pred večerašnji meč.

"Očekujemo kišu zbog bolje atmosfere i rezultat 2:2. S bodom se sigurno vraćamo doma", optimističan je Saša, navijač Dinama iz Zagreba.U pozitivan rezultat Dinama uvjeren je i Ivan iz Zagreba.

"Očekujemo dobru amtmosferu. Bit će nas "gro" tisuća i očekujemo barem bod Dinama. Oršić ili Petković, netko će sigurno zabiti", rekao je Ivan.

Na kladionicama su veliki favoriti za pobjedu talijanski prvaci, ali bio je i Chelsea pa znamo kako je završio maksimirski ogled. Od 21 sat će u ovoj Dinamovoj skupini, u Londonu baš Chelsea dočekati RB Salzburg. Austrijanci su u prvom kolu na svom stadionu zakočili Milan odigravši 1:1.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam