Menu

Socca: Hrvatski malonogometaši spremni za Svjetsko prvenstvo

ZAGREB - Bliži se početak Socca Svjetskog prvenstva u malom nogometu na kojem će nastupati i hrvatska reprezentacija.

Prvenstvo će se održati od 10. do 18. rujna u Budimpešti, a na njemu će se okupiti 40 zemalja iz cijelog svijeta. Hrvatska će igrati u skupini protiv Španjolske, Grčke, Irana i Čilea.

"Vjerujem da možemo igrati sa svima i da možemo svima parirati. Pokušat ćemo proći skupinu i otići što dalje", kazao je hrvatski izbornik Željko Ostrman.

Plan je bio da ove godine Svjetsko prvenstvo bude u Meksiku, ali na kraju će se održati u mađarskoj prijestolnici.

"Ono što je bit ovoga sporta je da se amateri osjećaju kao profesionalci jer oni će sada igrati u centru Budimpešte na montažnom stadionu za više od tri tisuće ljudi i mislim da će to biti događaj koji će prepričavati cijeloga života", rekao je Vedran Prga ispred Socca malonogometnog saveza.

Hrvatska će svoju prvu utakmicu odigrati u nedjelju 11. rujna u 13 sati protiv Čilea, a najpoznatije ime u redovima hrvatskih igrača bit će ono nekadašnjeg velikonogometaša Bojana Vručine.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam