Menu

Boksač Arijan Gorički upisao novu pobjedu

ZAGREB - Hrvatski boksač Arijan Gorički ponovno je bio pobjednik u ringu.

U meču protiv Gruzijca Giorgija Gachechiladzea u Tübingenu slavio je jednoglasnom odlukom sudaca nakon 10 rundi borbe. Poslije još jedne pobjede u perolakoj kategoriji Arijan Gorički javio se Media servisu.

"Protivnik je boksao dosta prljavo te me je nekoliko puta udario ispod pojasa, u međunožje, u zatiljak i nekoliko puta sa glavom u glavu radi čega sam dobio kvrgu na čelu. Drago mi je da je ovo bio zadnji put da se borim s nekim tko nije na mom nivou. Sada idemo dalje na puno ozbiljnije protivnike, a u prosincu planiramo napraviti jednu malo veću borbu", rekao je Gorički koji je u ovom meču i isprobavao vidjeti kako će mu reagirati lijeva ruka koju je ozlijedio u prethodnom dvoboju.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam