Menu

Počinje prva Green Future konferencija s naglaskom na zelenu tranziciju

ZAGREB - U 10 sati u splitskom HNK počinje prva Green Future konferencija na kojoj će glavna tema biti zelena tranzicija, kao jedna od najatraktivnijih tema u svijetu businessa. Na dvodnevnoj konferenciji sudjelovat će više od 40 domaćih i stranih stručnjaka koji će iznijeti svoja viđenja oko zelene tranzicije, javnih politika, mobilnosti, financija i poslovanja. Organizatori su ponosni što se upravo jedno ovakvo događanje organizira u Splitu, ističe Antonija Eremut Erceg.

"U Split dovodimo neke od najboljih svjetskih primjera po pitanju npr. razvoja e-mobilnosti; tu imamo ljude koji su napravili prvi testirani putnički električni avion na svijet. Imamo i ambasadora za inovacije EK. Imamo bihevioralnog znanstvenika koji se bavi proučavanjem ponašanja ljudi i zapravo načina na koji vi kao donositelji odluka možete potaknuti da oni te ljude i poštuju".

Uz stručnjake koji su napravili iskorake u tehnološkim inovacijama, među kojima su Rimac i Infobip, u Split dolaze i kreatori politika koji su to već proveli i koji znaju što su dobro napravili i gdje su pogriješili. Konferencija je namijenjena donositeljima odluka, kreatorima politika i poslovnom svijetu, ali i svim zainteresiranim građanima. Za sve njih ispred splitskog HNK bit će izložena jedna od najvećih svjetskih atrakcija - Rimac Nevera.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam