Menu

Počinje Socca EuroCup, hrvatski izbornik poručuje: Možemo igrati sa svima

ZAGREB - Hrvatska malonogometna reprezentacija putuje u Moldaviju gdje će igrati EuroCup koji počinje danas i traje do 2.travnja.

U glavnom gradu Moldavije, Kišinjevu održava se Socca EuroCup u malom nogometu. Protivnici hrvatske reprezentacije u skupini B bit će aktualni viceprvak svijeta Kazahstan i Francuska.

"Bit će izazovno i zahtjevno igrati s njima, ali vjerujem da imamo dovoljno kvalitete da možemo igrati sa svima. Po prvi smo put u ovom sastavu, ali ostaju nam dva i pol mjeseca do Svjetskog prvenstva i nema potrebe za izgovorima. Idemo probati dati najbolje od sebe i vidjeti gdje će nas to dovesti, a nakon toga nam ostaju same pripreme za svjetsku smotru", rekao je izbornik Hrvatske Željko Ostrman.

Boje hrvatske malonogometne reprezentacije na ovom će natjecanju braniti Nikola Beljan, Josip Haluška, Tomislav Haramustek, Marin Romić, Luka Matković, Domagoj Mikleušević, Edi Ljubas i Hrvoje Čović.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam