Menu

(AUDIO) U fokusu Media servisa: Kako baciti manje hrane?

ZAGREB - Svatko od nas u prosjeku godišnje baci 75 kilograma hrane u smeće. Do 2030. godine, zemlje članice Europske unije trebale bi smanjiti količinu bačene hrane za 50 posto. Doznajemo što po tom pitanju planira napraviti Hrvatska te donosimo priču poduzetnika koji je hranu koja je trebala biti bačena pretvorio u unosan posao i osvojio svjetsku nagradu. Lana Klingor Mihić podijelila je s nama zanimljive ideje kako spasiti hranu.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam