Menu

Otvorene prijave za 2. GinIstra Festival

ZAGREB - U Rovinju će se prvog vikenda u listopadu održati dvodnevna manifestacija posvećena ginu - 2. GinIstra Festival.

"S obzirom na to da GinIstra ove godine poprima međunarodni karakter, vrijedi napomenuti kako su prijave i službeno otvorene te se očekuje dolazak istarskih destilera, ali i onih iz ostatka Hrvatske pa i šire.

Podsjetimo, 2. GinIstra Festival održat će se 6. i 7. listopada 2023. godine u Staroj tvornici duhana u Rovinju gdje će, uz prezentaciju izlagača, biti organizirane panel rasprave, radionice te bogat glazbeni program. Sudionici koji se žele predstaviti publici na 2. GinIstra Festivalu mogu se prijaviti putem službene internetske stranice www.ginistra.hr."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam