Menu

2. GinIstra Festival poprima međunarodni karakter

ROVINJ - Veoma uspješno prošlogodišnje izdanje festivala GinIstra koje je privuklo oko 1500 posjetitelja, ove se godine vraća u Rovinj u novom ruhu. Naime, organizatori su već najavili kako će 2. GinIstra trajati dva dana, odnosno održat će se 6. i 7. listopada 2023. godine, no to nije jedina novost.
Ovogodišnje izdanje istarskog festivala gina održat će se u novom prostoru pa tako domaćinom postaje Stara tvornica duhana Rovinj. Upravo će se tamo početkom listopada posjetiteljima predstaviti brojni izlagači koji će ove godini stići i izvan granica Lijepe naše pa organizatori s ponosom najavljuju kako GinIstra poprima međunarodni karakter.

Tako će izlagači iz Hrvatske i ostatka Europe koji se bave proizvodnjom, prezentacijom i prodajom gina imati priliku tijekom dvodnevnog druženja u Rovinju poslušati zanimljive panel rasprave i sudjelovati u radionicama s naglaskom na ovo sve popularnije piće - gin. Uz sve navedeno, posjetitelji će imati priliku uživati u bogatom glazbenom programu koji će pratiti program festivala tijekom dva dana, a tko će sve zabavljati proizvođače i ljubitelje gina u Rovinju bit će poznato uskoro.

Dodajmo još kako od sljedećeg tjedna kreću prijave za izlagače. „Prvi vikend u listopadu rezervirajte za posjet Rovinju kako bi svi zajedno uživali u ginu na 2. GinIstri!“, poručili su organizatori.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam