Menu

Svjetski poznati maloprodajni lanac stigao u Rijeku

RIJEKA - U Industrijskoj zoni Bakar otvoren je poznati maloprodajni lanac Harvey Norman, što je njihova treća trgovina u Hrvatskoj. Prostire se na 7.000 četvornih metara s različitim odjelima - od namještaja, spavaćih soba i kuhinja do računala, audio-video opreme, bijele tehnike i malih kućanskih aparata.
Na svečanom otvorenju vrpcu su zajedno prerezali Melissa Wilson, CEO Harvey Normana, Biljana Kovačević, Country managerica Harvey Norman Hrvatske, australski ambasador, njegova ekselencija Richard Rodgers, te Tomislav Klarić, gradonačelnik grada Bakra.

''Malo je reći da smo dugo očekivali ovu trgovinu. Čekali smo pravu lokaciju i prave partnere poput Galerije Bakar i samo ovdje smo uspjeli pokazati prodaju i Harvey Norman kakav bi trebao biti. Ova trgovina je zaista dragulj među Harvey Norman trgovinama'', rekla je Wilson.

Rogers je izrazio zadovoljstvo što je samo nakon devet tjedana boravka u Hrvatskoj nazočio otvaranju australske trgovine, pružio priliku za nova zapošljavanja te je istaknuo važnost podržavanja lokalnih brandova i suradnje.

Dobrodošlicu Harveyu Normanu poželio je gradonačelnik Bakra Klarić kao i zaželio sreću u poslovanju.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam