Menu

U Londonu se održava World Travel Market

LONDON - Nakon dvije pandemijske godine, u Londonu se održava 43. međunarodni turistički sajam World Travel Market. Riječ je o jednom od najvažnijih svjetskih putničkih i turističkih sajmova koji okuplja oko 5 tisuća izlagača iz 200-tinjak zemalja svijeta, na kojem svoju ponudu predstavlja i Hrvatska, odnosno to rade predstavnici Hrvatske turističke zajednice.
Jedna od glavnih tema ovog sajma su buduće turističke sezone, a govori se i o tome koliko je pandemija promijenila navike turista i sama putovanja. Iako je većina turističkih djelatnika sigurna da će turistička potražnja i iduće godine biti jaka, dozu opreza budi visoka stopa inflacije i očekivana recesija.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam