Menu

U Sarajevu počela 19. PRO.PR konferencija

SARAJEVO - Pod motom ‘’Povezivanje u pokretu’’ u Sarajevu je počela 19. PRO.PR vodeća međunarodna konferencija za odnose s javnošću i strateško komuniciranje koja je okupila veliki broj stručnjaka iz tog polja.
Više od ukupno 180 sudionika kroz 3 dana imat će priliku čuti 11 predavanja i 6 panela, 43 međunarodna, regionalna i domaća stručnjaka koji će prenijeti svoja znanja i iskustva. Predsjednik Organizacijskog odbora Danijel Koletić za Media servis je rekao da danas više nego ikada zaposleni u odnosima sa javnošću moraju imati šira znanja, jer nove generacije imaju novi način komuniciranja.

"Naglasak je da se fokusiramo back to school, na edukaciju političke javnosti i upravljačkih kadrova koji ponekad nedovoljno razumiju misiju i ulogu odnosa sa javnošću. Fokus je na razgovorima koji mijenjanju i transformiraju odnose sa javnošću u vremenu kada imamo promjenu generacija, navika njihovih percepcija, brzine života, kraćih i jasnijih komunikacijskih poruka."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam