Menu

Svjetski poznata psihologinja dr. Shefali Tsabary predstavlja koncept svjesnog roditeljstva

ZAGREB - Još nas dva dana dijele od inspirativnog predavanja vodeće svjetske stručnjakinje za roditeljstvo, kliničke psihologinje i autorice nekoliko bestselera New York Timesa, dr. Shefali Tsabary. Dr. Shefali po prvi put u Europi predstavlja koncept svjesnog roditeljstva, a publici u Zagrebu će se obratiti u srijedu, 21. rujna u Mozaik Event Centru s početkom u 18 sati.
U Hrvatsku dolazi na poziv Novak Đoković Fondacije, a u okviru predavanja, svjesno roditeljstvo će biti detaljnije objašnjeno i kroz razgovor s Jelenom Đoković, suosnivačicom i globalnom direktoricom Fondacije. Jelena Đoković je ponosna što će Fondacija omogućiti svim zainteresiranim roditeljima da čuju drugačiji pristup roditeljstvu, fokusiran na odgoj prilagođen potrebama djece i njihovo pravo da budu svoja.

„Organizacijom predavanja dr. Shefali htjeli smo omogućiti roditeljima da od jednog svjetski priznatog stručnjaka u području roditeljstva čuju mišljenje koje će im pomoći pronaći odgovore na brojna pitanja koja svakoga dana postavljaju. Učenje dr. Shefali se ne sastoji od davanja prijedloga kako natjerati dijete da nas sluša i bude pokorno. Naprotiv, cilj je prepoznati djetetovu autentičnost i njegovati ju."

"Ovakav pristup odgoja djece nije previše raširen i vjerujem da je upravo zato važno pružiti roditeljima mogućnost da iz prve ruke upoznaju koncept svjesnog roditeljstva. Veselimo se dolasku u Zagrebu, bit će nam sjajno!“, istaknula je Jelena Đoković. Predavanje u Zagrebu će se održati u srijedu, 21. rujna s početkom u 18 sati u Mozaik Event Centru uz osigurani simultani prijevod.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam