Menu

Youth Business Camp Adria Zagreb

ZAGREB - Uskoro počinje edukacijski program Youth Business Camp Adria Zagreb. Ovogodišnji program u cijelosti je stipendijski putem sponzora i donatora, osigurana su sredstva za 10 polaznika. 
Youth Business Camp Adria Zagreb dio je programa Share the knowledge Share the Experience kojeg sprovodi World Innovation and Change Management Institute iz Geneve. Ovogodišnji polaznici, njih 5 tinejdžeri su iz Ukrajine koji borave u Hrvatskoj, a ostalih 5 polaznika, dolaze iz Siska i Zagreba. Polaznici će imati priliku čuti 21 predavanje, sudjelovati 6 sati u mentorskom programu, a zadnji dan kampa, prezentirati u skupinama i svoju viziju business plan-a. Intelektualno vlasništvo, Osnove menadžmenta, Upravljanja financijama, Branding, Digitalni svijet, Kulturalne različitosti, Osobne financije, samo su neka od tematskih predavanja koje će sudionici od 27. lipnja do 8.srpnja imati priliku čuti.

Osim pojedinaca stručnjaka, u ovom projektu sudjeluju predavači sa Sveučilišta Vern, Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, Visokog učilišta Algebra te RIT Croatia koji pruža tehničku potporu projektu. Ovaj projekt ima za cilj popuniti praznine u kurikulumu te inspirirati poduzetništvo. Svečano otvorenje početka Youth Business Camp Adria Zagreb održat će se u ponedjeljak 27. lipnja, s početkom u 9 sati na RIT Croatia u Zagrebu.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam