Menu

Hrvatska pošta diže plaće za 20% za čak 8000 radnika

ZAGREB - Hrvatska pošta, jedan od najvećih poslodavaca u Republici Hrvatskoj, prošli je tjedan donijela odluku o povećanju plaće za čak 8000 radnika na operativnim radnim mjestima za čak 20% u ovoj godini. Priopćenje Hrvatske pošte prenosimo u nastavku:
"Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo istaknuo je: „Uz sve izazove na tržištu, razvoj, utjecaj korone i potresa na poslovanje, naša su snaga uvijek bili ljudi. Uz sve investicije u infrastrukturu i digitalizaciju koje smo strateški iznijeli u posljednjih 6 godina, drago mi je što smo donijeli ovu odluku. Naši su ljudi konkurentni na tržištu rada i na nama je da i mi kao poslodavac budemo konkurentni. Radnici su naš prozor prema korisniku i kao tvrtka koja posluje na liberaliziranom tržištu već gotovo čitavo desetljeće jako dobro znamo da je zadovoljan radnik put do zadovoljnog korisnika", stoji u priopćenju.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam