Menu

Neka zabava napokon počne: mojRADIO poklanja koncert na splitskoj Tvrđavi Gripe

ZAGREB - mojRADIO stiže u velikom stilu na splitsku Tvrđavu Gripe, među svoje slušatelje. Najzabavniji i najmlađi radio ovogodišnji je partner Splitskog festivala. Zahvaljujući toj suradnji Splićani i njihovi gosti u četvrtak će navečer moći uživati na koncertu Matka Jelavića, Alena Nižetića i Tihe Orlića.
Trojac je to koji jamči vrhunsku zabavu, a gdje je najbolja zabava tu je i mojRADIO. Poznata lica splitske glazbene scene, pjevači koji diraju u dušu i podižu na noge udružit će snage na zajedničkom koncertu 8. srpnja na Tvrđavi Gripe u Splitu. Kad krenu pjesme kao što su 'Majko stara' jednog od velikana zabavne glazbe u Hrvatskoj - Matka Jelavića, 'Dalmacijo' Alena Nižetića koja uživa status navijačke himne ili 'Daleko je', veliki hit Tihe Orlića, nema sumnje, sve će ruke biti u zraku, svi će pjevati iz petnih žila, sve brige i problemi bit će zaboravljeni. Bit će to fešta kakva se dugo čekala, iako i dalje pod posebnim epidemiološkim mjerama.

'Proteklih mjeseci, i dok nije bilo prilike za većim okupljanjem, mi smo svakodnevno donosili festival najvećih hitova zabavne glazbe diljem zemlje, dokazivali da je radost stanje uma i da s nama fešta nikad ne prestaje. Sada, čim su se stvorili uvjeti da zabava uživo napokon počne, kao partner Splitskog festivala, poklanjamo ovaj koncert koji je opet svojevrsni festival hitova zabavne glazbe. Ulaz je besplatan', poručuje Dario Antunović, čelni čovjek prvog cjelovitog digitalnog radija - mojRADIO i kreativni konzultant AMM Global Instituta te poziva Splićane i Splićanke da im se pridruže u četvrtak. Koncert počinje u 21.30. Off-air projekti poput ovoga njihova su zahvala brojnim slušateljima.

​'mojRADIO je u samo nekoliko mjeseci postojanja stekao status jedne od radijskih zvijezda. Hvala svim našim slušateljima koji su nas pustili u svoje domove, koji se s nama voze, roštiljaju, slave rođendane i godišnjice. Siguran sam da je pred nama još puno odličnih druženja.' Najzabavniji digitalni radio koji svira samo najveće hitove hrvatske zabavne glazbe te poneki svjetski megahit, uglavnom latino ritmova, sluša se na web stranici mojradio.hr, putem besplatnih mobilnih aplikacija za Android i iPhone, preko digitalnog radija DAB+, a svira i na malim ekranima, na IPTV platformi.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam