Menu

Nina pjeva Split: Čarobna večer nabijena emocijama

SPLIT - Nina Badrić održala je sinoć intimni, a spektakularni koncert u predivnom ambijentu Peristila 'Nina pjeva Split', u organizaciji narodnog i Splitskog festivala.
'Za mene je ovaj nastup velika čast, pjevati ovdje neke od najljepših pjesama Splitskog festivala, neke od pjesama koje su izvodile legende koje nikada neće otići, čija interpretacija je nenadmašna, kao što je jedan i jedini Oliver, Arsen Dedić, Zdenko Runjić, Jakša Fiamengo…', poručila je publici na početku koncerta Nina Badrić, a ona ju je cijelu večer pratila u stopu, uživala u njezinoj interpretaciji hitova koji su obilježili živote mnogih ljudi poput 'Malinkonije' i 'Skalinade'.

Na koncertu prepunom emocija i dobre energije Nini su se pridružili i glazbeni gosti. S Albinom je otpjevala 'Četiri stađuna', u duetu s Matijom Cvekom izvela je 'Neka noćas dođu svi', a s Lorenom Bućan pjesmu 'Romansa'.

Iako je kiša prijetila cijelu večer, ovaj jedinstveni glazbeni događaj u organizaciji narodnog i Splitskog festivala uspješno je priveden kraju na oduševljenje publike. Nakon svega, iznimno je bio zadovoljan direktor narodnog, jednog od organizatora koji je i prenosio koncert uživo.

'Bilo je unique i nezaboravno. S našim slušateljima podijelili smo još jedno nezaboravno iskustvo, a biti večeras na Peristilu bila je posebna čast i privilegija. Nina je, kao i obično, ispunila sva naša očekivanja i učinila večer čarobnom', poručio je Katijan Knok, direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta.

Njegove riječi potvrđuju i slušatelji.

'Ja sam i inače emotivna osoba, na svaku glupost plačem, ali baš je bilo emotivno i predivno. Meni je srce k'o kuća', oduševljena je bila slušateljica Ivana, jedna od rijetkih sretnika koji su imali priliku biti na Peristilu zahvaljujući pozivnicama koje je osvojila na narodnom. Inače, ovo je prvi ovakav koncert nakon niza godina u prekrasnom ambijentu trga ispred katedrale Svetog Duje.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam