Menu

Merch narodnog: Uskoro u prodaji ručnici i traženi kišobrani

ZAGREB - Radio koji te sluša - narodni će u prodaju pustiti ograničenu količinu ručnika i kišobrana koji su već izazvali veliki interes, a uskoro će se moći nabaviti na 40-ak Croduxovih servisa. Sva zarada ide za pomoć potresom pogođenih mjesta i gradova u Hrvatskoj.
Od idućeg tjedna svi će imati priliku nabaviti ručnik omiljenog radija koji te sluša i/ili kišobrana koji izdvaja iz mase. Tko požuri i ugrabi kišobran iz ograničene kolekcije, moći će se od proljetnog pljuska skriti s porukom ‘ja nisam tvoj seen’ ili inspirirati kolege šetače da zapjevuše ‘zašto praviš slona od mene?’.

Stihove iz velikih hitova najbolje domaće glazbe narodni je učinio i nevjerojatno popularnim i zabavnim porukama koje su u samo nekoliko mjeseci poslane čak 3,5 milijuna puta. Naime, one su dio nagrađivanih, prvih zvučnih i animiranih Viber stickera narodnog. Ponukani njihovom popularnošću, svojevremeno su odlučili podijeliti slušateljima i proizvode s istim porukama.

Interes je i nas malo iznenadio. Imali smo na raspolaganju malu količinu čokolada, maskica za lice i kišobrana koje smo dijelili dobitnicima nagradnih igara ili nasumično odabranim slušateljima, a odaziv je bio nevjerojatan. Sa svih strana stizale su tisuće poziva i poruka slušatelja koji su željeli nabaviti svoj primjerak’, otkriva nam direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok.

‘Osim što promičemo najbolju domaću glazbu, na ovaj način potičemo i domaću proizvodnju. Bilo nam je važno slušateljima ponuditi kvalitetne, ali i isključivo hrvatske proizvode’, ističe Knok. Svu zaradu od prodanih ručnika i kišobrana narodni će proslijediti na potresom pogođena područja u Hrvatskoj.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam