Menu

Filip Mihaljević za MS: Najgore je biti četvrti i osvojiti "drvenu" medalju

ISTANBUL - Filip Mihaljević nije uspio osvojiti medalju na 37. Europskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu.

Hrvatski je bacač kugle bio četvrti, a kugla je letjela do 21.43. Postolje je izgubio u posljednjoj seriji kad ga je prestigao s osobnim rekordom od 21,84 Ukrajinac Roman Kokoško. Zlato je uzeo Talijan Weir, a srebro Čeh Stanek.

"U realnosti je to veliki uspjeh, ali u pravom sportskom duhu je to razočaranje. Najgore je biti četvrti i uzeti "drvenu" medalju. Sinoć je bilo izrazito borbeno i naporno. Emocije se smiruju i nije kraj svijeta. Borio sam se do kraja, dao posljednji atom snage. Rezultat zapravo nije loš i moj je najbolji rezultat sezone", izjavio je Filip Mihaljević za Media servis.

Prema tome, nakon sinoćnjeg istanbulskog nastupa Filip Mihaljević i njegov tim imaju razloga za pozitivu i optimizam. Hrvatski bacač kugle sada će se dobro odmoriti pa krenuti po nove uspjehe u ostatku sezone, jer brojni su mitinzi pred njim, a u kolovozu je u Mađarskoj i Svjetsko prvenstvo na otvorenom.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam