Menu

Ante Erceg za MS: Dinamu dajem prednost u borbi za naslov prvaka

PULA - Nogometaši Istre 1961 igraju kao preporođeni u HNL-u, a jedan od najzaslužnijih za to je iskusni napadač Ante Erceg.

Četvrto mjesto pulskog nogometnog prvoligaša nije iznenađenje jer Garcijini nogometaši igraju fantastično i samo se vodeći Dinamo i Rijeka mogu pohvaliti da su u novoj godini uspješniji od Istre. Prvoligaš s Aldo Drosine je u 2023. godini od 15 mogućih bodova osvojio 10 i čak sanja Europu.

"Direktor je doveo ciljana i karakterna pojačanja, koja daju sve od sebe. Rezultat je tako došao na naplatu, jer smo bili homogeni i svi ispunjavamo trenerove zahtjeva. Ništa ne dolazi preko noći, ali nama je došlo jako brzo s obzirom na to da smo prije par mjeseci bili posljednji na tablici", rekao je napadač Istre za Media servis i dodao da niti on, a niti suigrači neće “poletjeti” nakon nekoliko sjajnih rezultata. Čvrsto su na zemlji. Erceg je bio teško ozlijeđen, ali se velikom upornošću vratio na zelene travnjake. I to kako!

"Ja sam već igrač u godinama, došao sam tu prvenstveno da učinim druge igrače boljima i da pomognem ako mogu. Ne zamaram se puno svojim brojkama, uživam u nogometu, želim da moja momčad pobjeđuje, da se svi zajedno veselimo i da uživam u onome što radim", rekao je Erceg.

A uživao je Ante i u godinama kada je zabijao i igrao za splitski Hajduk. Čak je osvojio i nagradu hajdučko srce koja mu puno znači. Za nedjeljni derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru uvjeren je da splitska momčad neće izgubiti.

"Hajduk ima jednu jaku dobru momčad. Imaju ove sezone i malo nesreće sa ozljedama. Ako ćemo realno, trenutno Dinamo ima najveću kvalitetu. Iza njih je Hajduk, koji pokušava iskoristit neki njihov kiks i probleme koje imaju. Mislim da će biti borba, dajem malu prednost Dinamu, ali sigurno će biti zanimljivo do samog kraja", zaključio je 33-godišnji napadač Istre 1961.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam