Menu

Besplatna yoga u Zagrebu na tjednu otvorenih vrata

ZAGREB - Besplatni satovi yoge održavaju se u Zagrebu od 23. do 27. siječnja 2023. godine. Riječ je o tjednu otvorenih vrata koji uključuje besplatne satove yoge u Harambašićevoj ulici 40A, na novoj i novouređenoj lokaciji, pod stručnim vodstvom, u organizaciji Funkcionalne yoge.
Funkcionalnu yogu osmislila je i vodi magistra fizioterapije, učiteljica yoge, edukatorica, Bobath terapeutica i praktičara Shiatsu/Thai masaže Ana Zobundžija koja je sva znanja ovih disciplina u svom radu povezala u jednu nerazdvojnu cjelinu. Funkcionalna yoga ističe se po tome što ovu drevnu tehniku prilagođava modernim spoznajama o funkcioniranju ljudskog bića i potrebama suvremenog čovjeka, fokusira se na zdravstvene dobrobiti, osnaživanje organizma i prevenciju raznih bolesti današnjice.

Na satu funkcionalne yoge na cjelovit način aktivirat ćete tijelo dinamičnim vježbama yoge, poboljšat ćete kapacitete pluća vježbanjem pravilnog disanja te opustiti um i umiriti misli praksom relaksacije. Upravo u vrijeme kada donosimo novogodišnje odluke o tome što napraviti za sebe kako bi poboljšali kvalitetu života i što dulje ostali zdravi, pokretni i funkcionalni, pruža nam se prilika da isprobamo praksu koja nam može sve to omogućiti na zabavan, dinamičan, snažan i istovremeno nježan način.

Funkcionalnu yogu možete besplatno vježbati u tjednu od 23. do 27. siječnja 2023. godine u terminima: ponedjeljak u 17.30 i u 19.00 sati, utorak u 9.00 sati, srijedu u 17.30 i u 19.00 sati, četvrtak u 9.00 sati i petak u 19.00 sati.

Prijave za sudjelovanje u tjednu besplatne yoge su obavezne, a prijaviti se možete porukom u inbox putem Instagrama ili Messengera Funkcionale yoge.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam