Menu

Sara Beram za MS: Očekivala sam da ću osvojiti boksačku broncu

ZAGREB - Hrvatska boksačica Sara Beram vratila se iz Budve. Tamo je na Europskom prvenstvu osvojila brončanu medalju.

To je 27- godišnjoj Zadranki i članici BK Petar Zrinski iz Zagreba najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri.

"Za ovaj uspjeh pripremam se već godinama, ali ove godine uz novo vodstvo trenera Pere Tadića i Damira Stručića osvajam medalju. Stoga je ovaj uspjeh očekivan. Dojmovi? Slegli su se, ali nisam još svjesna što sam napravila", rekla je Media servisu Sara Beram koja je broncu osvojila u kategoriji do 63 kilograma, a do odličja je stigla s dvije pobjede.

"Ždrijeb je kao i svaki put bio izuzetno zahtjevan jer sam se u borbama do medalje morala boriti s borkinjama koje su medaljašice s europskih i svjetskih prvenstva. Prva je borkinja bila iz Finske, a druga iz Nizozemske", rekla je Sara Beram.

U trećoj borbi na EP-u nije se uspjela plasirati u finale. U polufinalu Sara je jednoglasnom odlukom sudaca izgubila od favoritkinje kategorije, svjetske prvakinje Sare Amy Broadhurst iz Sj. Irske u sve tri runde.

Sada će se hrvatska boksačica malo odmoriti pa sa svojim timom napraviti plan za pripreme za nadolazeće kvalifikacijske turnire za Olimpijske igre.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam