Menu

Kolinda Grabar-Kitarović za MS: Igre u Tokiju sigurno će se održati

ZAGREB - Do početka Olimpijskih igara je 132 dana, a uoči toga je članica Međunarodnog olimpijskog odbora, Kolinda Grabar Kitarović gostovala u Intervjuu tjedna Media servisa.

Diljem svijeta, a i u Japanu, prijepori su o tome hoće li se održati već odgođene Igre.

"Bit će, sigurno će biti Olimpijskih igara i to je sada već sasvim jasno rečeno s više strana. Potvrdila je to japanska vlada, Organizacijski odbor Olimpijskih igara u Tokiju i Međunarodni olimpijski odbor. Drago mi je da su potporu dale i razne skupine poput G7 i G20", rekla je članica MOO-a.

Večeras Hrvatska rukometna reprezentacija igra prvu utakmicu kvalifikacija za Olimpijske igre, protivnik je Francuska, a Kolinda Grabar-Kitarović poslala je poruku podrške našim Kaubojima.

"Dragi rukometaši, dragi Kauboji držite se večeras. Navijat ćemo svim srcem, uvijek smo uz vas, a žao mi je da ne možemo biti osobno na utakmicama ali s vama je cijela Hrvatska", poručila je Grabar-Kitarović.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam