Menu

Frane Žanić za MS: Uz huk s tribina cure mogu u četvrtfinale SP-a

OSIJEK - Mlade hrvatske odbojkašice poražene su u posljednjoj utakmici u skupini od Turske, ali su već ranije osigurale ulazak u današnju osminu finala SP-a.

Ponosan na sve dosad učinjeno, ali i veliki optimist prije današnje utakmice je Frane Žanić, prvi čovjek Hrvatskog odbojkaškog saveza.

"Velik je uspjeh ući među 16 najboljih na svijetu nakon puno godina što nas uopće nije bilo na Svjetskom prvenstvu. Cure imaju samopouzdanje i kvalitetu da danas odigraju pravu utakmicu. Očekujem borbenu utakmicu i ako cure budu fokusirane imamo svoju šansu", rekao je Frane Žanić i pojasnio što bi mogao biti ključ za pobjedu.

"Utakmica je realno 50:50. Ključ će biti u servisu. Ako budemo dobro servirali imamo veliku šansu da dobijemo", misli Žanić. A potom je otkrio na koga bi Hrvatska U-19 reprezentacija išla ako danas slavi nad Poljakinjama.

"Onda idemo na velikog favorita cijelog natjecanja, a to su Amerikanke. Mislim da uz današnju pobjedu, a kada uđemo među osam, na jednu je utakmicu sve moguće", rekao je Žanić i za kraj pozvao navijače na današnji meč.

"Danas očekujem da će ljudi doći i pozivam ih i ovim putem. Cure i hrvatska odbojka zaslužuju punu dvoranu i nadam se da ćemo uz huk s tribina izboriti četvrtfinale", zaključio je Frane Žanić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam