×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Policijska uprava zagrebačka moli za pomoć, traže starijeg muškarca zbog krađe

ZAGREB - Na štetu 81-godišnjaknje je 18. lipnja 2018. godine počinjena drska krađa, na način da je nepoznati počinitelj ušao za oštećenom u haustor zgrade u Gajevoj ulici te joj iz ruke istrgnuo dokumente i novac. Dostavljamo fotografiju muškarca kojeg policija traži, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

 

 

Nepoznati muškarac je visine oko 180 cm, starosti 65 do 70 godina, srednje tjelesne građe, prosijede kratke kose, čeone ćelavosti, a u vrijeme nastanka fotografije bio je odjeven u zelenu majicu kratkih rukava s ovratnikom, svijetle hlače, dok je preko ramena nosio manju plavu torbicu. Policija moli građane ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192.

 

 

Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam