Menu

[AUDIO] Miličić za MS o Mjesecu zatajivanja srca: "Skratit ćemo liste čekanja na UZV srca uvođenjem biomarkera u laboratorije obiteljske medicine"

ZAGREB - S ciljem što ranijeg prepoznavanja ljudi u riziku od zatajivanja srca, Hrvatsko kardiološko društvo u suradnji s Hrvatskom kućom srca pokrenulo je prvi Mjesec zatajivanja srca. U Intervjuu Media servisa razgovarali smo s predstojnikom Klinike za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Zagreb i predsjednikom Hrvatskoga kardiološkog društva, akademikom Davorom Miličićem, koji je predstavio detalje planiranih javnozdravstvenih akcija, ali i nastojanja hrvatskih liječnika za širom primjenom biomarkera NT-proBNP i njegovog uvođenja u obiteljsku medicinu, čime bi se skratio put do dijagnoze sindroma zatajivanja srca. Intervju je vodila Iva Ralica.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam