Menu

Dvojica očeva kreću u akciju kampiranja ispred Klaićeve: 15 minuta s djecom nije dovoljno!

ZAGREB - Zbog odluke da roditelji bolesnu djecu mogu posjetiti na samo 15 minuta u bolnicama, dvojica očeva, Ivan Pokupec i Roberto Mateš od sutra kreću u prosvjednu akciju kampiranja ispred Klinike za dječje bolesti Zagreb. Smatraju kako je nedopustivo da mali pacijenti budu odvojeni od svojih roditelja, te pozivaju sve koji mogu da im se pridruže, objasnio je za…
Saznaj više...

Milas: HDZ je pokazao da zna, građani to prepoznaju

ZAGREB - Uoči parlamentarnih izbora na Media servisu strankama, koalicijama i kandidatima ponudili smo priliku da predstave svoj program. Četvrti na listi HDZ-a u II izbornoj jedinici Zvonko Milas predstavio je glavne ciljeve i zašto bi građani svoj glas trebali dati baš toj stranci, ali i zašto birati konkretno njega.
Saznaj više...

Predstavljanje nezavisne liste Željka Lackovića - Branko Hrg

ZAGREB - Branko Hrg zamjenik je predsjednika Hrvatske demokršćanske stranke, a na izbore ide kao 14. kandidat po redu na kandidacijskoj listi Željka Lackovića za II. izbornu jedinicu. Na listi se također nalaze Narodna stranka - Reformisti, Hrvatska seljačka stranka braće Radić i Nezavisni seljaci Hrvatske.
Saznaj više...

Predstavljanje izbornih programa: Budimir i Puljak

ZAGREB - Uoči parlamentarnih izbora na Media servisu strankama, koalicijama i kandidatima ponudili smo priliku da predstave svoj program. U ime koalicije koju čine Stranka s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus, program su predstavili Ivica Puljak i Josip Budimir.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam