Menu

[AUDIO] Radić za MS: Želim da Osijek bude prvak u svim kategorijama

OSIJEK/ZAGREB - HDZ-ov saborski zastupnik Ivan Radić želi postati novi gradonačelnik Osijeka i uvjeren je da će u tom naumu i uspjeti. Za Media servis je u razgovoru s Andreom Barać otkrio zašto misli da ima najbolje šanse, koji će mu biti prvi potez ako doista pobijedi i na koji način misli rješavati goruće probleme s kojima se suočava Osijek.
Saznaj više...

Radić za MS: Želim da Osijek bude prvak u svim kategorijama

OSIJEK/ZAGREB - HDZ-ov saborski zastupnik Ivan Radić želi postati novi gradonačelnik Osijeka i uvjeren je da će u tom naumu i uspjeti. Za Media servis je otkrio zašto misli da ima najbolje šanse, koji će mu biti prvi potez ako doista pobijedi i na koji način misli rješavati goruće probleme s kojima se suočava Osijek.
Saznaj više...

Real grupa u strateškom partnerstvu s tvrtkom Alkemy

ZAGREB - Real grupa je s talijanskom tvrtkom Alkemy upravo sklopila strateško partnerstvo koje će osigurati profesionalnu podršku u digitalnoj transformaciji tvrtkama na području Jugoistočne Europe. Poseban fokus tvrtke Alkemy je veliki potencijal tržišta Hrvatske i upravo zato je osnovana i nova tvrtka Alkemy Zagreb, stoji u priopćenju Real grupe koje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam