Menu

Kardinal Bozanić: Molitvom dodirnimo sve kojima je potrebna blizina Boga i čovjeka

ZAGREB - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je vjernicima tradicionalnu uskrsnu čestitku povodom najveće kršćanske svetkovine. Ističe da živimo u vremenu u kojem naša iskustva naglašavajo ono što je istina o čovjeku i svijetu, ali i da ljudi nemaju nadzor nad onim što je stvoreno. Podsjetio je time na riječi pape Franje - ovo je vrijeme razlučivanja onog što…
Saznaj više...

Ministarstvo uprave: Sustav e-Građani bilježi preko 80 tisuća novih korisnika u samo tjedan dana

ZAGREB - Slijedom proglašene epidemije na području Republike Hrvatske i mjera ograničavanja društvenog okupljanja i socijalnog distanciranja, pojačana je potreba građana za sigurnim i pouzdanim načinom pristupanja javnim elektroničkim uslugama. Ministarstvo uprave intenzivno nastavlja s digitalizacijom javne uprave u Republici Hrvatskoj te se sustavu e-Građani konstantno dodaju nove e-usluge za građane. Priopćenje ministarstva prenosimo u nastavku.
Saznaj više...

Vrdoljak za MS: Novom čelniku HNS-a želim da bude bolji od mene

ZAGREB - Uoči Predsjedništva HNS-a i otvaranja kandidacijskog postupka za novo vodstvo stranke, u razgovoru za Media servis aktualni predsjednik Ivan Vrdoljak najavio je kako odlazi s te funkcije. Otkrio nam je planove za budućnost, što novom vodstvu želi i žali li za ičim što je napravio i odlučio ili nije napravio u svom mandatu.
Saznaj više...

Media servis obilježava 17 godina emitiranja

ZAGREB - Media servis Global kao jedina hrvatska radijska agencija već 17 godina svakodnevno emitira informativni program na gotovo 50 radijskih postaja u Hrvatskoj, lokalnih, županijskih i nacionalnih koncesija čime je dostupan tjedno za više od dva milijuna slušatelja.
Saznaj više...

Nacionalni stožer civilne zaštite: Nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

ZAGREB - Iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu javljaju kako nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Rano jutros potvrđena je jedna nova oboljela osoba, čime se broj oboljelih u Republici Hrvatskoj popeo na devet. Radi se o mlađoj osobi iz Varaždina koja se vratila iz Italije. Drugih oboljelih nema, stoji u priopćenju Nacionalnog stožera civilne zaštite koje…
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam