Menu

Tomašević za MS: U inozemstvu je aktivizam ponos, samo je u Hrvatskoj mana

ZAGREB - Bliže se lokalni izbori, diljem zemlje niču štandovi kandidata za prikupljanje potpisa da doista i mogu postati kandidati. Jedan od njih je i Tomislav Tomašević iz platforme Možemo koji želi doći na čelo Zagreba. U Intervjuu tjedna Media servisa prošli smo njegove planove, dijelove programa i obećanja. S Tomaševićem je razgovarala Andrea Barać.
Saznaj više...

Udruženje za IT HGK: IT industrija je perjanica razvoja u Hrvatskoj

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora izradila je Analizu hrvatske IT industrije. ''Specifičnost nove analize je to što je ona proširena na međunarodnu usporedbu hrvatske IT industrije, a po prvi put je u analizu uvršten i IRI, odnosno ulaganja u istraživanja, razvoj i inovaciju '' istaknuo je potpredsjednik HGK za industriju i održivi razvoj Tomislav Radoš.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam